Brigita Švecová

Bc. Brigita Švecová
učitelka technologie přípravy pokrmů
Vyučující odborných předmětů - technologie přípravy pokrmů.
Vzdělání
Školy
2008 - 2012 Vysoká škola hotelová, Praha, bakalářský studijní program, obor hotelnictví, ukončen bakalářskou prací na téma: Porovnání využívání konveniencí v restauračním a účelovém stravování 2006 – 2007 NIDV Doplňkové pedagogické studium 2002 – 2006 Soukromá hotelová škola Bukaschool – Hotelnictví a turismus 1993 – 2002 4. Základní škola, Litvínov
Jazyky
Německý jazyk - aktivní znalost slovem i písmem Anglický jazyk - pasivní znalost
Pracovní zkušenosti:

Od 2014 Restaurace Pod Lesem, kuchařka, catering

2011 – 2017 rodičovská dovolená

Od 2006 Soukromá hotelová škola Bukaschool, Most učitelka odborných předmětů – Technologie přípravy pokrmů, Německý jazyk, Management hotelu

Zahraniční praxe a stáže:

2007 - Německo, Hotel Kolb 4*, pracovní pozice servírka
2006 - Německo, Hotel Kolb 4*, pracovní pozice servírka
2005 - Německo, Hotel Kolb 4*, pracovní pozice recepční
2004 - Německo, Hotel Kolb 4*, pracovní pozice kuchařka
2003 - Německo, Hotel Kolb 4*, pracovní pozice recepční

Odborné kurzy a semináře:
  • Kurz studené kuchyně, Vladimír Picka
  • Sommelierský kurz stupeň Kadet, Ing. Karel Babka
  • Barmanský kurz I., Miloš Treter
  • Kurz dekorativního vyřezávání ovoce a zeleniny
  • Kurz teplých moučníků, Ladislav Nodl
  • E-learnigový kurz Technologické metody, Kuchaři a cukráři
  • Kurz Molekulární kuchyně
  • Seminář Modelujeme z karamelu
  • Seminář Vánoční cukroví v moderním pojetí
  • Kurz práce s čokoládou
  • E-learnigový kurz Využití ICT ve výchově vzdělávacím procesu, Osobní rozvoj a mezilidské vztahy