Lukáš Mařík

Bc. Lukáš Mařík
učitel technologie přípravy pokrmů, techniky obsluhy a služeb
Vzdělání
Školy
2011 - 2015 Vysoká škola hotelová – Hotelnictví
2011 - 2013 Vysoká škola hotelová – doplňující pedagogické studium
2010 – 2006 Soukromá hotelová škola Bukaschool s. r. o.
2004 – 2000 SOU Jana Palacha Most
Jazyky
Anglický jazyk - aktivnĕ slovem i písmem Nĕmecký jazyk - aktivnĕ slovem i písmem Italský jazyk
Pracovní zkušenosti

2011 - dosud Soukromá hotelová škola Bukaschool s.r.o.

Zahraniční praxe a stáže

2016 – Little Gretel restaurant San Antonio Texas
2014 – Fish Market restaurant Praha
2010 – Švýcarsko, Bergrestaurant Alp Nova, pracovní pozice kuchař
2009 – Kypr, Sunrise Beach Hotel 4*, pracovní pozice barman
2008 – Kypr, Sunrise Beach Hotel 4*, pracovní pozice barman
2008 – Německo, Hotel Auertwirt 4*, pracovní pozice kuchař
2007 – Řecko, Korfu, Hotel Aqualand 4*, pracovní pozice číšník
2007 – Řecko, Chalkidiky, Porto Carras 5*, pracovní pozice číšník
2006 – Italie, Sicilie, Hotel Holiday Inn 5*, pracovní pozice kuchař

Odborné kurzy a semináře
  • Kurz studené kuchyně, mistr Vladimír Picka
  • Kurz sommeliérský, stupeň Kadet, Ing. Karel Babka
  • Kurz Základy Asijské kuchyně
  • Kurz Studené kuchyně, Lukáš Uher
  • Kurz Kulinářského umění – vaření rýže – risotto a pilaf metoda

 

  • Seminář moderní úprava jatečních mas, drůbeže a ryb
  • Seminář grilujeme maso a ryby se Zdeňkem Pohlreichem
  • Seminář Degustační/Tasting menu s Radkem Šubrtem
  • Seminář Maso a omáčky v moderní české kuchyni s Radkem Šubrtem
  • Seminář Ryby moderní úprava ryb, aneb vaříme zdravě a ekonomicky s Radkem Šubrtem
  • Seminář Jihoafrická kuchyně s Markem Svobodou
  • Seminář Zážitkové a lehce provokativní menu šefkuchaře Manfreda Kleina
  • Seminář Jarní kulinářské zastavení aneb nové inspirace pro Váš jídelní lístek
  • Seminář Moderní úprava jatečních mas drůbeže a ryb
  • Seminář Nejoblíbenější recepty Zdeňka Pohlreicha
  • Seminář Grilujeme se Zdeňkem Pohlreichem
  • Seminář Využití bramborových výrobků a použití v moderním menu
  • Seminář Staročeská kuchyně
  • Seminář Degustační menu Radka Davida
  • Seminář Moderní trendy v přípravě předkrmů