![](https://www.bukaschool.cz/wp-content/plugins/waving-portfolio/assets/images/close-button.png)
![](https://www.bukaschool.cz/wp-content/plugins/waving-portfolio/assets/images/close-button.png)
![](https://www.bukaschool.cz/wp-content/plugins/waving-portfolio/assets/images/close-button.png)
Kurz čokolády 2015
Kurz čokolády je určen pro žáky prvního a druhého ročníku Soukromé hotelové školy Bukaschool. Jedná se o jednodenní kurz, ve kterém se žáci seznámí se zpracováním a výrobou čokolády. První část kurzu je věnována temperaci čokolády a výrobě ganachí (čokoládových náplní). Ve druhé části se účastníci kurzu naučí přípravě domácích pralinek a čokoládové bonboniéry. V závěru kurzu připraví malou výstavu výrobků, které si poté odnesou domů. Kurz je ukončen certifikátem.
Ing. Roman Sejval
![](https://www.bukaschool.cz/wp-content/plugins/waving-portfolio/assets/images/close-button.png)
Kurz Asijské kuchyně
Dne 27.4.2015 proběhl na naší škole Kurz ASIJSKÉ KUCHYNĚ pod vedením šéfkuchaře společnosti BIDVEST pana Bc. Marka Svobody. Tohoto kurzu se zúčastnilo 11 studentů a oba vyučující odborných předmětů – pan Ing. Roman Sejval a Bc. Lukáš Mařík. Během celého dne jsme připravovali typické pokrmy asijské kuchyně, seznámili jsme se se základními surovinami a technologickými postupy. Připravované pokrmy: Sladkokyselé nudle, Kalamáry s ústřicovou omáčkou, Kuřecí maso Tikka Masala, Pad Thai, Kachní polévka s Tofu, WOK – hovězí s indonéskou omáčkou a Indické kari s rýží. Celý kurz byl velice zajímavý a poučný nejen pro studenty.
Ing. Roman Sejval