Bidvest Gastro Junior Brno 2015

Bidvest Gastro Junior Brno 2015

Dne 15.-17.1.2015 se konala soutěž mladých odborníků v oblasti gastronomie s názvem Bidvest Gastro Junior Brno 2015. Na tuto soutěž byli připraveni z naší školy tři studenti pro soutěžní obor kuchař, číšník a cukrář. Základním soutěžním tématem pro obor kuchař byla příprava čtyř porcí moderního pokrmu z lososa. Soutěžní zadání pro obor cukrář byla příprava čtyř porcí restauračního dezertu z ovoce a číšník měl za úkol přípravu předkrmu. Naši studenti se soutěžních úkolů zhostili na výbornou a všichni uspěli u odborné poroty. Všem studentům blahopřejeme a přejeme hodně štěstí v gastronomii…

Jan Vybíral
2.místo (zlatá medaile)
Tomáš Horký
15.místo (stříbrná medaile)
Tia Fabio
4.místo (stříbrná medaile)

Ing. Roman Sejval

 

 

Mohlo by se vám líbit...