Kurz Asijské kuchyně

Kurz Asijské kuchyně

Dne 27.4.2015 proběhl na naší škole Kurz ASIJSKÉ KUCHYNĚ pod vedením šéfkuchaře společnosti BIDVEST pana Bc. Marka Svobody. Tohoto kurzu se zúčastnilo 11 studentů a oba vyučující odborných předmětů – pan Ing. Roman Sejval a Bc. Lukáš Mařík. Během celého dne jsme připravovali typické pokrmy asijské kuchyně, seznámili jsme se se základními surovinami a technologickými postupy. Připravované pokrmy: Sladkokyselé nudle, Kalamáry s ústřicovou omáčkou, Kuřecí maso Tikka Masala, Pad Thai, Kachní polévka s Tofu, WOK – hovězí s indonéskou omáčkou a Indické kari s rýží. Celý kurz byl velice zajímavý a poučný nejen pro studenty.

Ing. Roman Sejval

Mohlo by se vám líbit...